studiegroepen

Deelname studiegroepen


Nieuw op te starten groep  voor nieuwe belangstellenden. 
Live


In september 2023 bestaat de gelegenheid deel te nemen aan een frisse nieuwe gespreks- en studiegroep.  Ieder die  ge├»nteresseerd is kan deelnemen. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Afhankelijk van de wensen van de deelnemers en de eventuele voorkennis zullen we samen bespreken op welke specifieke onderwerpen we ons op gaan richten, en welk boek we daarbij gaan gebruiken.

1 x per maand, live, op zondagochtend van 10.00 tot 12.00 op onze vaste locatie, wijkgebouw de Donderie, lokaal 6, Donderbergweg 47 in Roermond.

Kosten: 5 euro per bijeenkomst.
Data: 17 sept/15 okt/ 19 nov/ za.ochtend(!) 30 december.


Vraag je je af of het misschien iets voor je is? Of meer informatie nodig? Zie 'contact' op deze website.  Overigens kun je ook in de loop van het seizoen nog meedoen.


Begeleiding: Joan Slagers. Joanslagers@gmail.com

 


On-line Studiegroep voor beginners of enigszins gevorderden.

Zie de info bij de nieuw op te starten live-groep.
Zelfde data maar dan online.
Eventueel kan de online-studiegroep ook op de vrijdagmiddag gegeven worden, van 14.00 - 16.00 u.
Bijdrage 5 euro per keer."
Meer weten? Heb je misschien de vraag of het bij je past? Neem even contact met ons op. Zie 'contact' op deze website..Begeleiding groep: Joan Slagers


 


Studiegroep voor gevorderden. Live

Deze groep komt al een aantal jaren bij elkaar om de esoterische wijsheid te bestuderen en samen te bespreken. Dit doen we op dit moment aan de hand van hoofdstukken uit het boek "Bron van het occultisme" van G. de Purucker. Ook artikelen of informatie vanuit een andere achtergrond komen aan bod. Op dit moment ori├źnteren we ons eveneens, naar aanleiding van het hoofdstuk over Maya, op het boek :"Begoocheling, een wereldprobleem" van Alice Bailey. 
We nemen steeds ruim de tijd voor alle thema's, zodat het een fijne uitwisseling wordt waarbij ieders inbreng zeer gewaardeerd wordt.

Deze groepsbijeenkomst vindt ook 1 x per maand plaats op een zondagochtend  van 10.00 tot + 12.00 uur. Deze bijeenkomsten zijn live en worden gehouden op onze vaste locatie in wijkcentrum de Donderie in Roermond.
Data : 24 sept/ 22 okt/ 26 nov/ 17 dec/ 2023.

De groep is toegankelijk voor iedereen die al redelijk op de hoogte is van bepaalde grondbeginselen en bereid is om zich in informatie te verdiepen.
Meer weten? Zie 'contact' op deze website

.Er wordt eveneens per bijeenkomst een kleine bijdrage voor de zaalhuur gevraagd van 5 euro p.p. per bijeenkomst.
Begeleiding groep: Joan Slagers. joanslagers@gmail.com/ 06-23841288

Maak een gratis website.